La Yuriesfera AltaBloggers: Directorio de Blogs para Bloggers comentaris: Dictadura del proletariat

diumenge, 11 de desembre del 2011

Dictadura del proletariat

- 22/2/12. D’un 100% del cens, 30% d’abstenció. Del 70% restant, el pp no arriba al 40% dels vots. Són majoria al Congrés, però no al carrer. La democràcia sempre és relativa.


- La superestructura sempre ha sigut la dictadura del capital, filla de la dictadura de les lleis econòmiques.


- Qualsevol forma de govern està sotmesa a la dictadura de les lleis naturals, dins de les quals hi són les lleis econòmiques.

- El empleo ni se crea ni se destruye: se transforma.

- Els mercats sempre han estat i han manat.

-El sufragi universal, lliure, igual, direct i secret és tan sols una xicoteta porció de democràcia ("algo chiquitito ...uo, uouo") :-). No és LA DEMOCRÀCIA, ni els que han desenvolupat este sistema paràsit que xupla la sang dels pobles (Líbia ...) són els únics demòcrates.


- Els sistemes de govern i l’abstenció
Quan es parla de dictadura del proletariat no deuria considerar-se com a antagònica a democràcia. En base a la teoria de la lluita de classes tan sols hi ha dues formes de govern: dictadura del proletariat o dictadura del capital. Cadascuna d’estes amb la dosi de democràcia que vulguem admetre-les. El sufragi universal, lliure, igual, directe i secret cada 4 anys suposa una part molt xicoteta del concepte democràcia: el que passa és que la classe dominant (capitalistes, mercats financers, etc.) ens el ven com el millor sistema de govern possible. I és que serveix perfectament als seus interessos, tal i com està demostrant la història (un 50% d’abstenció als EEUU). L’abstenció està demostrat que és de la classe dominada.
La dictadura del proletariat basa la seua democràcia en moviments assemblearis, és una democràcia més de base, que requereix més dedicació i entrega, sense haver de deixar tot en mans del polítics professionals. L’abstenció ací també és de la classe dominada, amb la diferència que, en este cas, la classe dominada és MINORIA.

Macuar X

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada