La Yuriesfera AltaBloggers: Directorio de Blogs para Bloggers comentaris: L'estat del benestar/estado del bienestar/welfare state

dissabte, 10 de desembre del 2011

L'estat del benestar/estado del bienestar/welfare state


- 14/5/12. No hi ha major competència deslleial que la capacitat d’endeutament dels estats del 1er món.
 
- 18/2/12. "democràcia" i PIB o Renta per Càpita estan molt relacionades. Quant més ric, més "democràcia"; quant més pobre, menys "democràcia". Interessant, oi?


- Haurem de pensar en una economia que no genere rics.


- La pobresa entesa com decència, austeritat, com a ausència d'explotació.

- En campanya electoral deien que la prioritat era l'ocupació i comencen acomiadant gent.

- Ningú no podrà negar que hem crescut imprimint bitllets.

- La izquierda anticapitalista no deberia defender el estado del bienestar, que es producto de la capacidad de endeudamiento y de la depredación de nuestras multinacionales.

- Quan parlem de repartiment de la riquesa, hem de pensar que l’objectiu final ha de ser l’abolició de la riquesa. No volem més rics. És la riquesa la que alimenta el capital que’ns oprimeix.
Eixa riquesa que, en forma de l’estat del benestar, és una hipoteca de per vida per a infinites generacions de contribuents. És una economia virtual basada en el deute, que a la vegada alimenta més i més el capital.
A més a més, el desenvolupament del 1er món és a costa de l’explotació del 3er món. Després de més de 300 anys de liberalisme econòmic, l’abisme entre rics i pobres és més gran que mai en la història de la humanitat.

- L’estat del benestar és una hipoteca de per vida per a infinites generacions de contribuents. És una economia virtual basada en el deute, que a la vegada alimenta més i més el capital. El desenvolupament del 1er món és a costa del l’explotació del 3er món.

- RIP: L'Estat del Benestar, mentre durà fou de gran profit per a alguns, altres molt contents i uns pocs prou escèptics.
El suposat manteniment de l'estat del benestar és l'escusa perfecta x fer retallades salarials.

Macuar X

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada